آیت الله «شیخ عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین با تاکید بر اینکه هیچ کس حق ندارد به جای فلسطینی ها تصمیم بگیرد ، اعلام کرد که معامله ننگین قرن، توافق بین «دونالد ترامپ» و رژیم صهیونیستی است.
درماندگی و سردرگمی امروز انگلیس در واقع بازخورد سیاستهای نادرست انگلیس در دنبالهروی کورکورانه از آمریکا محسوب میشود که موقعیت دولت لندن را در حد زائده شرمآور آمریکا تقلیل داده و انگلیس را مجری سیاستهای ضداروپائی آمریکا معرفی میکند.
دونالد ترامپ، روز جمعه همزمان با افزایش تنش بین تهران و واشنگتن از اعزام حدود ۱۵۰۰ نیروی نظامی تازه نفس به منطقه خاورمیانه خبر داد. به گفته رئیس جمهوری آمریکا تصمیم اعزام این سربازان به عنوان اقدامی پیشگیرانه و برای حفاظت از منافع آمریکا در منطقه خاورمیانه گرفته شده است. همزمان ارتش آمریکا، سپاه را متهم به دست داشتن در انفجارهای کشتی ها در بندر فجیره ...
وزیر امور خارجه کشورمان درباره اظهارات سخیف دونالد ترامپ که ملت ایران را تروریست خطاب کرده است، گفت: آقای ترامپ با اظهارات خودش نشان داده اولاً تاریخ نمیداند و ثانیاً مردم ایران را نمیشناسد و ثالثاً ثابت کرده است که ادعاهای او و همکارانش در حمایت از مردم ایران چقدر دروغ است.
تقریبا اکثر علمای تاریخ علم و تمدن، متفق القول هستند که تمدن هنگامی امکان ظهور می یابد که هرج و مرج و نا امنی از میان برود چرا که تمدن با هرج و مرج ساخته نمی شود. سخنان و رفتار ترامپ، چماقی است بر اخلاق و نوآوری که فقط هرج و مرج حاکمیتی را گسترش میدهد.
ترامپ: من آن کسی نیستم که بخواهد وارد جنگ بشود، چون جنگ به اقتصاد لطمه میزند و مهمتر از همه جنگ باعث کشته شدن انسانها میشود؛ منظور قبلی ام از جنگ با ایران همان جنگ اقتصادی بود.
سه کمیته مجلس نمایندگان آمریکا با بیان اینکه گزارش اخیر وزارت خارجه امریکا از واقعیات چشم پوشی و اطلاعات غیر واقعی ارائه کرده است، تا 23 می (دوم خرداد) به وزارت خارجه آمریکا فرصت دادند تا توضیح مفصلی درباره چگونگی تهیه این گزارش و افراد و نهادهای دخیل در تولید آن ارائه کند. اعضای کنگره آمریکا نیز به گزارش سال 2019 وزارت خارجه که 80 درصد خلاصه تر از ...
برخی گزارشها حاکی است، دولت ترامپ به اندازه کافی کنگره را در جریان تنشهای فزاینده با ایران نمیگذارد. نمایندگان دولت ترامپ روز پنجشنبه برای شرکت در جلسات توجیهی و توضیحی در این باره به کنگره میروند.
تزلزل کلامی و رفتاری ترامپ همچنان در جهان خبر ساز است، دونالد ترامپ در قاموس فکری خویش به ثروت بیشتر می اندیشد، در عالم سیاست هم نشان داده که برای کسب منافع بیشتر، ثبات رای و مشورت، برایش اهمیتی ندارد. او همچنان دمدمی مزاج و غبر قابل پیش بینی است.نگاهی به توئیت های او و خطوط چهراش گواه این مدعاست که او فقط به «برد به هر وسیله» فکر میکند و از مساوی ...
کسانی که از روی جهل یا خیانت، در این مدت بر طبل «ترس از جنگ» کوفتند بدانند، نه شرایط ایران مثل شرایط عراق، افغانستان یا سوریه است نه آمریکا و نوچههای منطقهای آن آنقدر احمقند که جنگی را علیه کشورمان شروع کنند پس نترسید! نه مذاکره میکنیم نه جنگ میشود.
بیلی نونگسر، فرماندار لوئیزیانا، در مراسم استقبال از دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، ناگهان شلوار خود را بالا زد و جورابش را نشان داد که تصویری از رئیس جمهور آمریکا روی آن نقش بسته بود. این کار او سوژه عکاسان خبری شد.
دونالد ترامپ در گفتگوی تلفنی با ژنرال حفتر که در 15 آوریل صورت گرفت، او را از حمایت خود آگاه کرد. این تصمیم ترامپ بر خلاف سیاست های بلند مدت آمریکا نسبت به حمایت واشنگتن از دولت توافق ملی این کشور و مبارزه مشترک با نیروهای داعش است. هرچند آمریکا در لیبی بیشتر مراقب امنیت صادرات نفت پر ارزش لیبی است.
ظریف وزیر امورخارجه کشورمان خطاب به رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد که جان بولتون و همدستانش در "تیم ب" از گذشته به دنبال پیاده کردن نقشه خود برای ایران بودهاند با این تفاوت که در طرح آنها در آن زمان شماره تلفن داده نشده بود.
ترامپ را نباید یک فرد خاص در نظر گرفت، بلکه او را باید مدل دموکراسی مونتاژ شده در کارخانجات پولیتیک یانکی ها دانست. در واقع، ترامپ محصول وصلت نامیمون سیاست با بورژوازی است. وصلتی که همیشه عاقبتش تولید کوتوله های سیاسی است. همان طوری که امروز، کوتوله ی سیاسی ای به نام ترامپ را پس انداخته است.
چه باور کنیم یا باور نکنیم این سیاست آمریکاست، شمشیر در دست و لبخند بر لب، همان سیاست چماق و هویج. ترامپ احساس میکند در کره شمالی با همین روش موفقیت زیادی بدست آورده، چرا در مقابله با ایران موفق نباشد؟
رئیس جمهوری آمریکا در حالی که شدیدترین تحریم های را علیه مردم ایران اعمال کرده است، گفت: اگر تهران بخواهد برای دستیابی به توافقی جدید، برای پایان دادن به برنامه هسته ای خود، درخواست دهد، از گفت و گو استقبال می کنیم!
ترامپ، ضمن دفاع از اعمال تحریمهای ظالمانه قبلی علیه ایران، تحریمهای کنونی و آینده را در راستای آنچه که او اعمال فشار حداکثری بر اقتصاد ایران و اجبار ایران برای تن دادن به مذاکره مستقیم با آمریکا بر اساس شروط 12 گانه آمریکا دانست ارزیابی کرد. ایران همواره ضمن محکوم نمودن تحریمهای ظالمانه آمریکا بر ملت ایران، اعمال اینگونه مجازاتهای تحریمی را مصداق ...
اشتباه است اگر جامعه جهانی فکر کند ترامپ، بن سلمان و نتانیاهوی امروز تفاوت زیادی با هیتلر و موسولینی دیروز دارند و اشتباهتر اینکه کشورهای اروپایی همچون سالهای سرنوشت ساز قبل از جنگ جهانی اول، باز هم در خطایی فاحش در برابر زیاده خواهیهای این باند افراطی سکوت کنند.